Hurum kirkelige fellesråd > Artikler > Nyheter
KRIK
Hurum for idrettsglad ungdom
KRIK står for Kristen Idretts Kontakt og er en landsdekkende kristen barne- og ungdomsorganisasjon, med kontorer på Ullevål i Oslo. KRIK er ikke et vanlig idrettslag, men er et fellesskap som skal samle kristen og ikke–kristen idrettsglad ungdom til felles moro og aktivitet. For å bruke kroppen gjennom sport og lek, knytte vennskapsbånd og være del av et rusfritt miljø.

KRIK har også tidligere drevet lokallag og aktivitet på Hurum men etter å ha ligget nede en stund, tok en gruppe ungdomsskoleelever i høst ansvar for å reorganisere arbeidet og videreføre lokallaget KRIK – Hurum. De unge har vært sammen til aktivitetskvelder et par ganger i høst og har i første omgang tenkt å legge opp til samlinger en gang i måneden i Folkestadhallen og en sosial samling på KLIPPEN Klokkarstua i vår.

KRIK samlingene er først og fremst for å ha det gøy med idrett, ballspill og lek presiserer styret for KRIK – Hurum hvor Jørgen Reymert Jensen er nyvalgt leder, med Hanna Emilie Lippert Morland som nestleder, Malene Morland som kasserer og Alexander Fivel Halvorsen, Emma Krane Mathisen og Elisa Rebekka Stendahl som styremedlemmer.

KRIK – Hurum er et samarbeid mellom menighetene i Den Norske Kirken og Pinsemenigheten Klippen på Klokkarstua.

Flere kjente idrettsutøvere har det til felles, at de er aktive i KRIK’ere. Håndballspillerne Hilde I. Johansen og Katrine Lunde Haraldsen,  skihopperne Johan Remmen Evensen og Anders Jacobsen, skiløperen Astrid Uhrenholdt Jacobsen, freestyle kjøreren Andreas Håtveidt  og løperen Ezinne Okparaebo, for bare å nevne noen.
Alle som er med på KRIK samlingene, er enige om at idrett er gøy og KRIK er kult.
Hvis noen har lyst til å bli med i KRIK – Hurum er de velkommen. Vil de vite noe mer om KRIK generelt og oss på Hurum spesielt, kan de bare gå inn på KRIKS's hjemmeside, eller legge seg til på  facebook siden.