Hurum kirkelige fellesråd > Artikler > Nyheter
Vil du være med

Valglistene for menighetsrådsvalget 2019

For menighetsrådsvalget for 2019 skal det i Hurum velges kandidater til to sokn: Nordre Hurum og Søndre Hurum.

Nordre Hurum sokn har levert kandidatlisten fra nominasjonskomiteen til valgstyret.
Valgstyret har godkjent denne listen. Om du ønsker å se listen over kandidatene for Nordre Hurum finner du den på kirkekontoret.

Supplerende nominasjon.

Søndre Hurum sokn mangler fem kandidater til sin liste og har i menighetsmøtet 5. mai vedtatt å gå for supplerende nominasjon.
Om du kommer på en kandidat som kan være aktuell, ikke nøl med å kontakte leder for rådet om vedkommende.

Listene vil også etter hvert bli lagt ut på hjemmesida til Kirken i Hurum

Vil du være med på å sette ditt preg på gudstjenesten og livet i menigheten? Nå har du sjansen, det er valg til menighetsråd i september.

Send en SMS til Elin Drijfhaut 920 99 899 eller ring på gamle-måten tlf 32 79 59 14 til Marianne Arctander, så tar vi kontakt.

Godt valg!